aaveen.net on vuonna 2006 perustettu hevoskuvagalleria, joka on vuosien aikana laajentunut kuvauspalveluita tarjoavaksi yrityksesi. 
Tarjoan asiakkailleni unohtumattomia valokuvia yhdessä hevosystävänsä kanssa. Olipa tarkoituksena saada laadukkaat kilparatsastuskuvat, edustavat myyntikuvat tai kaunis muisto hevosystävästäsi, ota yhteyttä minuun ja suunnitellaan juuri teidän näköinen kuvaus.​​​​​​​
© Annika Mäki / photoma.net
© Annika Mäki / photoma.net
Olen Minttu Koponen, intohimoinen valokuvaaja ja hevosharrastaja. 
Pikkutyttönä perheen kamera eksyi mukanani hevostallille ikuistamaan muistoja hevosystävistäni - näin syttyi kipinä, joka edelleen ajaa minua vielä miltei 20 vuoden jälkeen eteenpäin. Rakastan ikuistaa ihmisen ja hevosensa välistä suhdetta, sekä kuvata henkeäsalpaavan kauniita hevosia, joiden karva kiiltää ja katse on lempeä.
Valokuvaan aktiivisesti Uudenmaan alueen hevostapahtumissa ja teen tilauksesta käyntejä myös kotitalleilla. Asun Keravalla, mutta vierailen säännöllisesti vanhoilla kotiseuduillani Pohjois-Savossa. Minulla on vahva ratsastustausta ja kokemus hevosista, jota pystyn hyödyntämään valokuvatessani juuri teille ikimuistoisia kuvia.
Leipäkuntaani kuuluu torinhevosruuna Ootus, joka on ollut arkeni ilo ja valo monta vuotta. Ruunani on melkoinen persoona, eikä ikinä voi tietää mitä uusi päivä tuo tullessaan. Ootuksen kanssa kilpailemme kouluratsastuksessa ja vietämme ihanaa arkea.
Tärkeimpänä motivaattorina elämässäni on rakkauteni hevosiin ja valokuvaukseen. 
Takaisin ylös